ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ..

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ

.

Όλοι έχουμε τη δεξιότητα της δημιουργίας απλά θα πρέπει να την καλλιεργήσουμε!Είναι σαν σπέρνουμε ένα λουλούδι και να μην το ποτίζουμε!

Το Nail ART  είναι 100% για όλους!To Nail Art Δεν έχει όρια έχει όμως κανόνες τους οποίους πρέπει να τηρείς ούτως ώστε να να δώσεις φινέτσα με την κάθε λεπτομέρεια!

Αυτή τη φωτογραφία την αφιερώνω σε σένα που δεν με έχεις εμπιστευτεί ακόμη και πως πιστεύεις ότι το είχα  με τη ζωγραφική! όχι δεν το έχω απλά το βρήκα στην πορεία το βρήκα προσπάθησα και δεν σου κρύβω ότι ακόμη προσπαθώ  να εξελίσσομαι όσο μπορώ!

Σου  παραθέτω λοιπόν 1 από τις παλαιότερες δημιουργίες μου! Για να δείς απλά το επίπεδο της δουλειάς  μου τότε και να συγκρίνειςι με το τώρα. Ήμουν τόσο περήφανη  γι αυτό που ζωγράφιζα γι αυτό έβαζα και  με μεγάλα γράμματα το όνομά μου για να μη μου πάρουν τη φωτογραφία.Ξέρεις τι πραγματικά μου έλειπε? Μου έλειπε η αντίληψη,

Μου έλειπε τόσο η αντίληψη του χώρου αλλά και της οπτικής.Και αυτό θα αναλύσουμε έμπρακτα στα μαθήματα του nail art! 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Θα πετυχω?Θα μπορέσω να πουλήσω τα σχέδια μου? Γιατί δεν μου ζητάνε σχέδια..

Είναι μια ερώτηση που 100% θα κάνουμε στον εαυτό μας όταν αντικρίσουμε ένα σεμινάριο nailart.

Πίσω όμως από αυτή την ερώτηση κρύβεται κάτι  μοναδικό και δεν είναι άλλο από  την Αυτοπεποίθηση μας, από το ποιοι είμαστε? τι κάνουμε?πώς το κάνουμε?

Για να μπει στη διαδικασία ο πελάτης να μας ζητήσει ένα σχέδιο θα πρέπει να του έχουμε δείξει ότι ο εμείς προσφέρουμε αυτή την παροχή!

 Εάν λοιπόν έχουμε κάνει το προηγούμενο βήμα και έχουμε ενημερώσει τον πελάτη μας ότι εμείς έχουμε στην παροχή μας  NAIL ART η δεύτερη ερώτηση που πρέπει να κάνουμε.. Είναι το αποτέλεσμα της δημιουργίας μας είναι ιδανικό είναι φτιαγμένο με την απόλυτη λεπτομέρειας η μήπως κάτι μας ξεφεύγει μηπως κάπου υστερούμε.

Όλα αυτά που νιώθουμε είναι αλληλένδετα με την αυτοπεποίθηση μας και η αυτοπεποίθησή μας είναι  αλληλένδετη  με αυτό που είμαστε και με αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε.Όσο περισσότερη γνώση κατέχουμε πάνω στο αντικείμενο του nail art τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορούμε να νιώσουμε και να πουλήσουμε οποιοδήποτε σχέδιό μας!